Appart Culinaire Headerbild

News

OPENINGSTIJDEN

In de winter nemen wij meer tijd voor onze gasten en serveren wij u op zondag naast de lunch ook ’s avonds vanaf 19:00 uur.

Filosofie

WAARDERING

Volgens onze filosofie moeten voedsel en vlees regionaal en op milieuvriendelijke en natuurlijke wijze geproduceerd worden en mogen ze geen schadelijke stoffen bevatten. Waarden waar we trots op zijn!

OPENINGSTIJDEN

Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn, is een reservering verplicht.

Wij zijn er graag voor u op de volgende dagen:

Vr: vanaf 19:00 uur

Zat: vanaf 19:00 uur

Zon: middag vanaf 12:00 uur
in de avond vanaf 19:00 uur

Appart Culinaire

Gregory & Silvan Willems - Brandt

RESTAURANT DE CHARME

Een genot voor de zintuigen, waarbij niet alleen liefhebbers van haute cuisine worden uitgenodigd: APPART Culinaire staat voor exquise gastronomie in een unieke, intieme en gemoedelijke sfeer.

Silvan & Gregory Brandt-Willems nodigen u uit in hun persoonlijke culinaire wereld en verwennen u met een uniek menu, gekoppeld aan een bijzondere service in een onvergelijkbare ambiance.

Stap deze culinaire wereld binnen, wanneer u hoort – Mesdames, Messieurs… À table svp!

Gregory Willems – als ervaren restauranthouder en creatief multi-talent keert Gregory nu weer terug naar zijn ware passie: koken en zijn gevoel voor genot. Gebruikmakend van natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en combinaties tovert hij elegante culinaire hoogstandjes voor zijn gasten op tafel, waarbij hij er altijd voor zorgt dat zij zich volledig op hun gemak voelen.

Silvan Brandt – al in zijn hoedanigheid als zelfstandig kapper kan hij zijn creatieve inslag als visionair en vrije geest uitleven. In de Appart Culinaire zorgt hij gepassioneerd voor het welzijn van zijn gasten en verwent hij hen met zijn vriendelijke en professionele service. De bezoekers van de Appart Culinaire waarderen vooral zijn hoffelijke en open manier van doen, evenals zijn passie en enthousiasme voor de gastronomie.

Wir Banner Hintergrundbild

CREATIVITEIT VAN EEN DUO

Wij leven ons gastronomisch concept met passie en zijn altijd op zoek naar iets bijzonders en buitengewoons! Met respect voor onze omgeving, voor mensen en dieren stoppen wij onze discipline, creativiteit en persoonlijkheid in ons restaurant – en het is precies dit engagement dat ons onderscheidt.

APPART CULINAIRE zorgt voor een omgeving waar men zich op zijn gemak voelt en geeft u de tijd om te ontsnappen aan de stress van alledag. We kijken ernaar uit u persoonlijk te verwelkomen en u te leren kennen!

Hoogachtend,

Unterschriften
Shop Verlinkung Hintergrundbild

Shop

Binnenkort vindt u hier onze online winkel!

Shop Banner Hintergrundbild

Ons huis

U vindt ons restaurant op uw reis naar het drielandenpunt tussen België, Duitsland en Nederland in het hart van Gemmenich (B).

Wij runnen ons APPART Culinaire met hart en ziel en geven altijd 110%. Wij hechten veel belang aan hoogwaardige en regionale ingrediënten, die wij met veel passie omvormen tot buitengewone en heerlijke specialiteiten. Ons knusse restaurant biedt een romantische en uiterst comfortabele flair, vooral in de avonduren. Hier zult u zich thuis voelen met uw partner, familie of vrienden. Wij begroeten elke gast respectvol en met een glimlach, en bieden een geweldige service. Direct bij ons huis vindt u eigen parkeerplaatsen.

We kijken ernaar uit u te leren kennen!

Wegbeschreibung / Karte